Slipa golven i samband med renovering

Slipa golven i samband med renovering

 

Börjar det bli dags att renovera hemma? Spännande! Det finns mycket att göra för att få ens bostad att komma närmare drömhemmet. Kanske är det dags att göra om i badrummet, köpa ett helt nytt kök eller varför inte slå ned en vägg för att öppna upp planlösningen? När man ändå är igång med en renovering kan det vara en bra idé att genomföra fler projekt samtidigt. Om bostaden ändå ska fixas till, varför inte ta vara på tiden och slå två flugor i en smäll?

 

Renovera och slipa golv

För att få golven att se lika fräscha ut som resten av renoveringen kan det vara bra att genomföra en golvslipning. På så vis fräschas golven upp och ser lika bra ut som när de byggdes från början. Det är ett effektivt sätt att skapa den där nyproduktion-känslan i alla hem, oavsett om huset byggdes för 1 år sedan eller 50 år sedan.

 

Om man ska renovera något i hemmet där väggar rivs eller det på något vis hamnar smuts på golven är golvslipning Stockholm också värt att se över. Smutsiga golv kan samla på dig repor och se slitna ut, men genom att slipa dem i samband med renoveringen kommer man inte ens att märka att de blivit skadade. Hur bra är inte det?

 

Få hjälp att slipa golven

Men är det inte väldigt jobbigt att slipa golvet? Nejdå, inte så jobbigt som man kan tro. Man kan hyra en slipmaskin och göra jobbet själv, eller anlita någon som genomför golvslipning Lidingö åt en! På så vis slipper försöka sig på något som man inte har kompetens för och man blir dessutom garanterad ett riktigt snyggt resultat som gör att golven ser ut som att de vore nylagda – perfekt inför sommarens bestyr!