Tre badrumstrender för 2022

Tre badrumstrender för 2022

 

Börjar det bli dags att renovera badrum huddinge, eller kanske bara ge badrummet en makeover? Det finns massor av vackra trender att gå efter när det börjar bli dags för renovering, både nya trender från i år och tidlösa som kommer att hålla sig fina i många år framöver. Här kommer tre av de hetaste trenderna för badrum att inspireras av under 2022.

 

  1. Naturstenen är här för att stanna

Kakel kan slänga sig i väggen – nu har naturstenen kommit in i bilden! Vackra material i natursten och jordnära färger är verkligen det hetaste av det heta för badrum i år. Och trenden är verkligen här för att stanna! Inspireras av härliga spa-anläggningar och inred badrummet efter elegans, lyx och minimalism. Konsultera med en byggfirma Stockholm för att hitta en natursten som ser bra ut i badrummet.

 

  1. Svart är tillbaka på tapeten

Ljusa badrum i all ära, men svart och mörkare toner är verkligen inne just nu. Om man inte vill ta steget att gå “all in” på det svarta kan det vara smart att prova på färgen genom att köpa mörkare inredning, eller välja en mörkare färg på materialet. Men för den som vågar är svart ett utmärkt val för en uppkommande köksrenovering stockholm, både för väggar och utrustning.

 

  1. Unika former och material

Unika former och speciella material är inne – både inom inredningsvärlden och modevärlden. Prova på att byta ut badrumsspegeln till en spegel med unik form, eller satsa på ett badkar som står ut i mängden? Eller varför inte köpa ett nytt badrumsskåp i ett unikt material och få in ett statement piece i badrummet? Det finns mängder av inspirationskällor på nätet att dregla över, och de flesta butiker som säljer inredning erbjuder ett brett utbud av just dessa typer av dekorationer.