Husmorsknep för hemstädning

Husmorsknep för hemstädning

 

Att städa kan vara många olika saker. För den som gillar att få ett rent hem kan städningen vara hur rolig som helst, medan den för andra kan kännas som tortyr. För er som ogillar städning kan vi tips om att anlita en städfirma Stockholm som hjälper er – men för er som tycker om den kan ni fortsätta läsa, för i den här artikeln tar vi upp ett par ingredienser från husmorsknep som gör underverk för hemmet!

 

Bikarbonat

 

Det bästa husmorsknepet av alla måste vara att använda bikarbonat. Det är verkligen ett fantastiskt medel som kan göra rent även de tuffaste fläckarna i våra hem! Med sitt höga PH-värde gör det enkelt rent allt från kakel, till ugnar och proppar, såväl som tar död på mögellukt och andra dåliga odörer i hemmet. Blanda bikarbonat med vatten eller vinäger och skrubba bort smuts från ugn eller kakel med, och beskåda underverket med egna ögon.

 

Citron

 

Även citron är en välbeprövad och fantastisk ingrediens för byggstädning Stockholm! Syran från citron gör den till ett effektivt rengöringsmedel och den tar bort dåliga lukter och kalkbelagda områden. Den är dessutom toppen på att få bort smuts i mikron med! Bara genom att blanda citronjuice med ättika och varmt vatten, som man sedan mikrar i några minuter, kan man få bort även de tuffaste fläckarna. Citronens syra löser nämligen upp fetter och andra svåra fläckar på nolltid!

 

Men som sagt – om man inte gillar att städa och inte känner sig pigg på att prova på dessa mirakelmedel finns det andra vägar att ta. Ta hjälp av en städfirma + ort och slipp tänka på städningen själv. På så vis sparar man tid och slipper tänka på att göra rent i hemmet. Om man inte vill anlita städhjälp ofta räcker det att anlita en firma någon gång per månad, för att lyxa till det lite.